Tillbyggnad Gävle

En tillbyggnation eller tillbyggnad betyder att du utökar byggnadens grundyta. När du bygger en altan, uterum, attefallshus, pool, eller garage så genomför du en tillbyggnad. Vid en påbyggnad däremot förändras en fastighet på höjden.

Hnt Bygg är experter på tillbyggnad och vi tar oss an dessa uppdrag i Gävle, Sandviken och övriga Gästrikland. En tillbyggnad ger er möjligheten att komma till ett nytt hus. Så är det dags att bygga om ditt hus? Gör det med Hnt Bygg. Små förändringar kan göra magi.

Ombyggnad Gävle

En ombyggnation däremot är när man ska förändra något existerande. Lägenheten eller villan, fritidshuset eller sommarstugan, behöver förändras. Ni behöver troligtvis fler rum, en vägg ska åka upp och en ska ner.

Hnt bygg har mångårig erfarenhet av tillbyggnader och ombyggnationer. Båda privatpersoner och företag är välkomna att kontakta oss. Gävle och Sandviken är vår upptagningsområde och där vi genomför flest jobb.

Vi har god vana att samarbeta med arkitekt, konstruktörer och säkerställer att vi möter våra kunders höga förväntningar och krav. Ibland kan det vara svårt att veta vad du ska göra. Vår rådgivning är självklart kostnadsfritt.