Köksrenovering Gävle

Köket är hemmets hjärta och ska vara både praktiskt och anpassat till dina behov i fråga om matlagning, förvaring och vid fester för vänner och familj. Att få ihop den ekvationen kräver planering, eftertanke, och rätt snickare för att ro hem projektet.

Hnt Bygg har renoverat kök i Gävle, Sandviken med omnejd i åratal med mycket nöjda kunder. Flertalet har återvänt till oss och gett oss möjligheten att renovera fler av deras kök. Så renovera ditt kök i Gävle med oss.

Ett renoverat kök ökar marknadsvärdet på ditt hus

Här kommer några tips från våra snickare. När du planerar att renovera ditt kök så fundera på vad du tycker om ditt kök idag. Vad är bra, vad är mindre bra? Skriv ner dina tankar och rådgör med oss så ser vi till att du får rätt kökslösning till ditt hus. Det kan handla om förhållandet mellan skåp och lådor för förvaring, kyl och diskbänk, eller om att ha tillräckliga arbetsytor, samt att köket lever upp till regler och riktlinjer.

Vi hjälper dig designa köket eller så följer vi enbart färdiglevererade ritningar. Våra snickare har den yrkeserfarenhet som krävs för att ro hem även de mest komplexa av köksrenoveringar. Vi uppfyller de nödvändiga kvalitetskrav och är försäkrade och erbjuder garantiförsäkring. Vi har hundratals lyckade köksrenoveringar i bagaget i Gävle, Sandviken samt närområden.