Om oss

Pålitlig snickare i Gävle

Ett seriöst Gävlebolag

Hnt Bygg AB utgår ifrån Skutskär men vi genomför jobb i Gävle, Sandviken, ja, över hela Gästrikland. Vi är ett lokalt förankrad byggbolag och vi får de flesta av våra uppdrag tack vare rekommendationer efter väl genomförda arbeten.

Att arbeta hemma hos andra människor ställer stora krav på respekt, vilket är något jag värderar högt. När du anlitar oss på Hnt Bygg AB kan du känna dig trygg med att du gjort ett bra val.

Vi erbjuder byggtjänster så som nyproduktion, tillbyggnation och ombyggnation, fönsterrenovering till takrenovering och takbyten, samt köksrenovering och badrumsmontering.  Vi är ditt byggbolag i Gävle. Våra snickare har lång erfarenhet och få uppdrag ligger utanför vårt kompetens område.

Få en tydlig offert

Hos oss på Hnt Bygg är du som kund i fokus. Vi är övertygade om att det bästa resultatet kommer av en öppen dialog där vi är lyhörda för dina önskemål och behov. Varje uppdrag ska vara lika viktigt för oss som det är för beställaren. Anlitar du oss kan du räkna med en trygg byggpartner som gör att dina byggdrömmar kommer till liv, alltid med garanti förstås.

Projektet inleds med ett besök hos dig för att ta mått och dokumentera omgivningen. Några dagar efter får du en tydlig offert. Därefter påbörjar vi arbetet, där processen med alla moment finns nedskrivet i vårt gemensamma avtal som också täcker tidsplan, budget, försäkringar med mera Under arbetets gång uppdaterar vi dig om allt som är bra att veta, men du får såklart också ställa frågor eller komma med önskemål. Allt för att du ska känna att ditt hem är i trygga händer.

Välkommen till Hnt Bygg AB!