Takläggare Gävle

Byt ditt tak i Gävle med oss. Taket är det första du ska byta ut när du märker att det är dags. Ett skadat tak riskerar att dra in vatten som sedan hotar att skada resten av huset. Ha därför som vana att kika upp mot taket med jämn mellanrum, i synnerhet frostiga nätter, i jakt efter fläckar på teglet efter smält frost. Det kan vara tecken på att värmen smiter ut via taket.

När vi renoverar tak ser vi till att isoleringen är så god som möjligt och åker inte på onödigt höga uppvärmningskostnader.

Vi genomför takrenoveringar och byter tak varje vecka. Vi har många genomförda takrenoveringar över hela Gästrikland, Gävle, Sandviken med omnejd. Vi är din takläggare i Gävle

När ska man byta tak?

Frågan är då, när ska du byta taket eller renovera taket? Olika material har olika livslängd. Tegeltakpannor överlever i cirka 50 år. Betongpannor i cirka 40 år och plåttak i 40 till 50 år.

Vi på Hnt Bygg är passionerade över tak. Våra jobb, lite beroende på uppdraget storlek, tar cirka en vecka att genomföra. Tar jobbet en eller två dagar att slutföra, då ska du se upp. Det kan vara tecken på att du har med en oseriös aktör att göra.

Våra takläggare och snickare är seriösa och yrkeskunniga. Vi tar totalansvar för taklösningar och takläggarens säkerhet. Du kan vara trygg med oss. Vi erbjuder dessutom 25 års takgaranti på materialet via ett våra försäkringsbolag.