Nyproduktion Gävle

Få saker slår känslan av att flytta in till ett helt nytt hus. Dofterna, glanset, som att åka skidor på orörd snö. Efter flera års erfarenhet med olika projekt har vi kompetensen att leverera ett resultat som båda vi och du kan vara stolt över. Våra skickliga snickare har det rätta handlaget, engagemanget, och de vet vad ansvar innebär.

Vi åtar oss både mindre och större byggprojekt där vi erbjuder totalentreprenad. Det innebär att vi sköter all kontakt med de underleverantörer som behövs för att färdigställa projektet. Vi erbjuder förutom nyproduktion av villan även nyproduktion vid fritidshus, garage, kök, pool, attefallshus, uterum, stugor, gäststuga och mycket mer.

Nyproduktion för företag och privatpersoner

Vi hjälper dig att bygga din nyproduktion utifrån dina önskemål. Vi fixar även altanen och farstun så att huset känns helt färdigt innan du flyttar in. Vi utför nyproduktioner i Gävle, Sandviken samt närområden.

Vi planerar gärna nyproduktionen dig eller ditt företag. Vi samarbetar med välrenommerade arkitekter, underleverantörer, projektledare för att förverkliga ditt drömboende. Eller så har du redan en ritning som vi färdigställer utifrån din budget och tidsram.