Ökar värdet på huset

En välskött fasad är en god investering och ökar värdet på sin fastighet, och väcker förhoppningsvis grannarnas avund. Men våra fasader är mer än pengar i plånboken. Det är livskvalité att se något vackert varje morgon och kväll, sommar som vinter.

Hnt Bygg utför fasadrenovering och fasadsanering på hus, villor, byggnader och fastigheter. Det kan handla om fasadbyte eller fasadrenovering. Vi vänder oss till företag, fastighetsägare, bostadsrättföreningar,  som privatpersoner över hela Gästrikland, Gävle, Sandviken samt närområden.

Vi respekterar dig och dina grannar

Våra snickare och murare ser alltid att jobbet blir utför efter önskemål och förväntningar och respekt för din familj och grannar under byggperioden. Vår högsta önskemål är att du som kund känner dig respekterad och att du får det du beställt, en fasad i toppskikt.

Vi på Hnt bygg är experter på att sanera och renovera din fasad, samt att åter återställa fasader till ursprungligt skick genom en grundlig fasadrenovering. Vi lyssnar gärna på dina önskemål och krav men eftersom vi är experterna så kommer vi självklart med råd, tips, förslag, om vad som är bästa lösningen för din fasad.